Pharmalone
Éjszakai arcápoló szérum

A Pharmalone ANTI AGING ÉJSZAKAI SZÉRUM az egyedi fejlesztésű HYAPEARL* formulának köszönhetően komplex hatást fejt ki a bőrre. A különleges HYAPEARL* hatóanyag komplex hialuronsav és igazgyöngy kivonatot tartalmaz. A hialuronsav hatékonyan pótolja a bőr elvesztett nedvesség tartalmát és segít azt fenntartani, míg az igazgyöngy kivonat fokozza a bőr mikrokeringését, amely hozzájárul a bőr fokozott hatóanyag befogadó képességéhez, valamint fontos aminosavakkal és ásványi anyagokkal látja el a bőrt. Segíti a kollagén termelődést, így fiatalos feszességet, és egészséges tónust ad a bőrnek. A benne lévő Panthenol valamint a körömvirág kivonat nyugtatják a bőrt, az értékes növényi olajok pedig a táplálják a bőrt.

Használja minden este a megtisztított arc-, nyak- és dekoltázs területére!  A szérumban lévő hatóanyagok magas koncentrációjának köszönhetően, a szérum már kis mennyiségben is hatékony.

Fő összetevők (ABC sorrendben):
Aloe vera kivonat, Chitosan, Édes mandula olaj, Hialuronsav, Igazgyöngy kivonat, Kamilla kivonat, Kókusz olaj, Napraforgó olaj, Olíva olaj, Panthenol, Shea vaj, Uborka kivonat

*HYAPEARL formula: Egyedülálló komplex mely hialuronsavat és igazgyöngy kivonatot tartalmaz koncentrált formában.

√Parabén-mentes
√Színezőanyag-mentes

 
 


KAPCSOLAT

Copyright 2016. All Rights Reserved.