Rólunk

 

Miért a Pharmalone?

Mert a Magyarország egyik legfejlettebb és leginnovatívabb kozmetikai gyára által fejlesztett és előállított termékek gyártása során sem a bel tartalmat illetően sem pedig a csomagolás tekintetében nem kötöttünk kompromisszumot.

A termékfejlesztés során szem előtt tartottuk, hogy csak tiszta és magas minőségű alapanyagok kerüljenek a kozmetikumokba, mert valljuk, hogy ez az alapja a minőségi bőrápolásnak. Ezen alapanyagok kiválasztásánál ügyeltünk arra, hogy munkánkkal ne támogassuk az állatkísérleteket és ne használjunk parabéneket. Olyan csomagolást választottunk, amely letisztult stílusának köszönhetően nem csak dekoratívan mutat minden fürdőszobában, de használata praktikus és higiénikus is.

Célunk az, hogy a kedvező árfekvéssel lehetővé tegyük, hogy a prémium minőségű, divatos kozmetikumok minden Magyar fürdőszobába eljuthassanak és mindenki élvezhesse pozitív hatásukat.

Kinek szólnak a termékek?

Minden 25-30 év fölötti hölgynek és úrnak, aki határozottan keresi a minőséget és a kozmetikumai vásárlásakor előnyben részesíti a Magyar termékeket. Azoknak, akik fontosnak tartják, hogy a hatékonyság mellet a termékek illatukkal és állagukkal segítsék még üdébbé tenni a reggeleket és még meghittebbé és pihentetőbbé varázsolni az estéket.

A Pharmalone egy csepp luxus a mindennapokban!

 
 


KAPCSOLAT

Copyright 2016. All Rights Reserved.